3 sjove aktiviteter for mandeklubben

Har du og dine venner lige oprettet en mandeklub? Så er det bare med at komme i gang med at finde ud af, hvilke aktiviteter I kan hygge jer med, når I er sammen. Det kan godt blive lidt kedeligt i længden, hvis det altid bare er en grillaften eller lignende. Men hvad kan I ellers lave?

Brainstorm sammen

I kan starte med at sætte jer ned og brainstorme sammen for at finde ud af, hvilke aktiviteter der kunne være interessante for jer at lave, når I mødes. Det er en god idé, at I er sammen, når I gør det, så I kan inspirere hinanden. Herunder finder du flere aktiviteter, som du kan foreslå:

  • Go high-klatrebane

Hvis I alle er meget glade for sport, er det måske en idé at finde på forskellige fysiske udfordringer, som I kan prøve, når I er sammen. Du kan eksempelvis foreslå, at I kan prøve en Go high-klatrebane. 

  • Smagninger

Foretrækker I alle noget mere stille og roligt, så kan diverse smagninger være en god aktivitet. Der findes forskellige former for smagninger, så I kan prøve lidt af hvert. Det kan være alt lige fra en vinsmagning til en portvinssmagning, en whiskysmagning eller en ginsmagning. 

  • Chokoladekursus

Har I alle en sød tand, kan du foreslå, at I skal tage på et chokoladekursus. Det er helt sikkert noget jeres partnere også vil sætte pris på, da I jo er nødt til at vise dem, hvad I har lært.