4 tips til at gøre din bil speciel og personlig

En bil behøver ikke bare, at være et transportmiddel, som kører én fra A til B. Man kan sagtens gøre noget ekstra ud af sin bil, så den er nemmere at finde på parkeringspladsen. Det behøver ikke, at koste en formue, for at personliggøre din bil. I denne artikel får du fire smarte tips til at gejle din bil op.

Få en unik nummerplade

Du kan skifte din nummerplade ud med en speciel nummerplade, så den er helt unik. Det kaldes for en ønskenummerplade, men der er dog nogle regler. Det skal indeholde 2-7 danske tal eller bogstaver. Din kombination eller tal eller bogstaver, må ikke allerede være i brug, og så må den ikke være stødende på nogen måde. Du kan bestille den på Motorregistret.

Tone ruderne i bilen

Når man toner sine ruder i bilen, giver det et helt andet look. Det er flot, og ser mere smart ud, men det er også praktisk, når det er varmt udenfor. Det mindsker, at solens stråler, så der ikke bliver så kogende hedt i sommermånederne. Dog er der også regler om, hvilke ruder der må tones, som du bør undersøge, inden du sætter det projekt igang.

Nye fælge

At skifte fælge på din bil, er ligesom at få nye sko. Ligesom med tonede ruder, så kan du også gøre din bil mere smart, med et par fede fælge. Dog koster fælger en del, så hvis budgettet er stramt, kan du finde nogle hjulkapsler, som du synes er smarte. Du skal blot sørge for, at kapslerne passer til din hjulstørrelse, for ellers kan det blive lidt problematisk at montere dem.

Dekorer bilen med folie

Hvorfor have en kedelig, ensfarvet bil, når man kan dekorerer den, og gøre den mere festlig? Med folie, som klistres på, kan du personliggøre din bil 100%, som du ønsker den. Det kan være blomstermotiver, til dit efternavn, eller logo, hvis du har dit eget firma. Det kan også være motiver, som flammer, eller sjove citater, så andre billister kan få sig et godt grin.

Køb praktiske bilsædeovertræk

Du kan købe nogle bilsædeovertræk til forsæderne, som vil pynte gevaldigt. Du kan vælge en farvet model, eller mere neutrale farver. Samtidig med, at det også er en praktisk ting, for hvis du ofte spiser eller drikker i bilen, så vil det ikke betyde det store, hvis du spilder på betrækket. Det vil gavne bilens stand den dag, du står og skal sælge den.