Sådan planlægger du en hyggelig familiemiddag

Vil du gerne invitere din familie hjem til en hyggelig aften? Så får du her nogle tips til, hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af det.

Nogle gange er det nemlig sjovt at gøre lidt ekstra ud af en ellers stille og rolig familiekomsammen.

Forbered en lækker menu

Det er ikke altid nødvendigt at diske op med en gennemført og lækker menu, når din familie kommer forbi. Men hvis du godt kan lide at lave mad og gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, så er det oplagt at prøve noget helt nyt. Du kan få masser af inspiration til nye retter på madblogs, sociale medier og i kogebøger.

Du kan også overveje at lave både forret og hovedret. Det kommer helt an på, hvad du har mod på. Din familie synes helt sikkert, at det er lækkert, uanset hvad du serverer.

Find nogle gode drikkevarer

Det er naturligvis vigtigt med nogle gode drikkevarer til en gennemført menu. Hvis du og din familie er vindrikkere, så kan du finde en god vin eventuelt med hjælp fra en vinhandler. Barolo rødvin er f.eks. et populært valg, men det er altid en god idé at få vejledning hos en vinhandler, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til din menu.

Du kan også byde velkommen med en frisk cocktail, en lemonade, hjemmelavet saft el.lign.

Lav en hyggelig aktivitet

Selvom der sikkert går rigeligt tid med at snakke sammen, så er det også sjovt at forberede en hyggelig aktivitet. Det er en anderledes måde at være sammen på. Du kan forberede en sjov leg eller et klassisk brætspil. Det kommer helt an på, hvad du og din familie er til.

Jo mere kreativ du er, desto sjovere er det. Men der er heller ikke noget i vejen med et helt klassisk spil kort.