Byg dine egne møbler – få tre DIY projekter her

Der sker noget med os, når sommeren er over os. Pludselig får vi alle evnerne til at skabe alle mulige smarte projekter til hjemmet. Noget, der dog hurtigt bliver en udfordring, er selve udførelsen, da der ofte skal tungt værktøj til arbejdet. Hvis du derfor leder efter nogle nemme gør-det-selv projekter, der ikke kræver et væld af udstyr, så læs med her.

Et bord, der imponerer

Et bord kan altid bruges – både de store og mindre af slagsen. Og den nye trend med fliseborde er en trend, der ikke er så svær at hoppe med på. Med en CNC fræser kan du nemlig selv skære spånplader til, så de passer i størrelsen til det nye spisebord, skrivebordet eller det lille sofabord, der også kan bruges som en skammel. Det er nemmere end man skulle tro. Skær blot spånpladen til i størrelsen og beklæd pladen med fliseklæb og fliser i de farver og mønstre du kan lide. Lad det tørre og placer bordet på bordbukke og voila – et hjemmelavet flisebord.

En udskiftelig væg til lejeboligen

Bor du til leje, men vil så gerne både male og hænge billeder og spejle op, uden at miste dit depositum? Hvis svaret er ja, så kan du lave din egen ekstra væg til netop det formål. Mål din væg op og skær en spånplade til med en CNC fræser – her kan du nemt tage højde for skråvægge eller rør, der skal skæres fri til. Monter pladen med stærkt klæbende tape og nu har du din helt egen væg, du kan bore og male på.

En skræddersyet havesofa

Med spånplader og en CNC fræser kan du selv designe din havesofa. Opbyg moduler, der passer i din haves eller terrasses mål og skær træplader til med en CNC fræser. Saml pladerne med skruer og fyld sofaen med en siddemadras og bløde puder.