3 accessories, der pifter dit forårsoutfit op

Foråret kommer snigende, og derfor kan det være tid til at få opdateret din garderobe, så du kan gå sæsonen stilfuldt i møde. Accessories er nærmest et must-have, hvis du gerne vil se stilbevidst ud og ikke vil sidde fast i tøjkrisen. I denne artikel kan du få inspiration til, hvilke accessories du kan tilføje til forårsgarderoben, så du kan tryllebinde alle på din vej.

Solbriller med flotte designs

Skal du nyde det lune forårsvejr, kan du gå på opdagelse i det store marked for solbriller, der både får dig til at se stilet ud, samtidig med de er praktiske mod solskinsstrålerne. Det bugner med mange forskellige solbriller i flere størrelser, farver og med detaljerede eller diskrete designs. Solbriller kan styles forskelligt, og det giver mange muligheder for brug af dem i hverdagen. Du kan eksempelvis tage et par designer solbriller til mænd til grillaftenen, daten eller strøgturen, og have et par praktiske liggende i bilen, når du skal tilbagelægge flere kilometer i bilen.

På med et par lækre handsker

Til dage, hvor vejret er koldere, kan du supplere dit outfit med et par lækre, lune handsker. Se dig fx lun på et par handsker af læder, med for, af strik eller lignende til din klør fem. Det kan være en fordel at tage ud i de fysiske butikker for at prøve forskellige slags af, for størrelsen kan variere fra mærke til mærke.

Er du et bæltedyr?

Et klassisk valg indenfor accessories er bælter. Bælter kommer i forskellige længder, med diskrete eller detaljerede spænder, flotte farver og forskellige materialer, som kan gå godt med resten af dit outfit. Hvilken slags livrem skal du bevæge dig ud i?

Når du skal vælge de helt rigtige accessories, så er der et stort udvalg af inspirationskilder og forhandlere. Derfor er der helt sikkert også noget til dig!