Sådan bliver du klædt godt på til mødet

Er du også en af dem, som qua dit arbejde ofte deltager i møder og står for præsentationer, eller skal du klædes på til en kommende jobsamtale hos drømmefirmaet? Her finder du en guide til at blive klædt godt på til dit næste møde.

Iklæd dig et godt outfit

Når du skal til møde, er det godt at være klædt på til mødet. Er dresscoden et jakkesæt eller en blazer? Skjorte og slips kan være lige præcis det, du søger. Få fat i klassiske musthaves til både kontordagen og møderne.

Du skal føle dig godt tilpas i det, du tager på. Derfor kan det være en god idé med indlæg til dig, som har inkontinens. Du kan læse mere om inkontinens hos mænd her.

I vinterhalvåret er lækkert overtøj også en essentiel del af påklædningen, så du i alle lag er stilfuld.

Accessories, der giver detaljen

Forskellige maskuline accessories kan give dit outfit det helt rigtige udtryk.

Der er nærmest ikke noget mere klassisk som et flot armbåndsur, som klæder dit håndled, når du viser det frem. Flere muligheder byder sig, når du skal ud at investere i et ur med lækkert design. Der er både nedtonede og luksuriøse, pralende ure, du kan gå med.

Et par smarte sko kan få dig til at gå hele vejen. Sneakers kan give dig et afslappet og lowkey udtryk, mens lædersko kan give et mere stilfuldt look, alt efter hvordan du sammensætter dit outfit.

Derudover er der et stort udvalg af maskuline accessories, du kan vælge imellem. Du finder fede solbriller, handsker, bælter med klassiske og detaljerede spænder samt punge, som du kan få i forskellige, lækre materialer, designs og størrelser til den stilbevidste mand.

Så behøver du ikke at lade hverken kedelig tøjstil eller inkontinens stoppe dig fra dit næste møde.