God stil handler om at have sans for detaljerne

Måske går du allerede meget op i din stil. Måske har du en garderobe fyldt med alt det smarteste tøj, du kunne finde til dig selv. Men stil handler om mere end blot at have de rigtige ting. For selvom det selvfølgelig kan betyde meget at klæde sig i moderigtigt tøj, så er der også andet, der er vigtigt. God stil er nemlig også i høj grad et spørgsmål om at have sans for detaljerne. Så hvis det halter lidt for dig, er her nogle gode råd til, hvad du kan gøre.

Husk smykker og andet tilbehør

Når det kommer til detaljerne i dine outfits, så er smykker og andet tilbehør helt essentielt.

Der findes mange forskellige slags smykker, du kan vælge at bære. Nogle vil måske være mere iøjnefaldende end andre. Men det handler også om at skabe helhed i dine outfit.

Eksempelvis ringe til mænd kan være gode at smykke dig selv med. Det er måske ikke det første, man lægger mærke til. Til gengæld kan et smykke som dette være med til at fuldende dit outfit. Så når du måske før stod med et lidt kedeligt outfit, vil det nu virke mere interessant.

Find de helt rigtige nuancer

En anden vigtig ting er, at du har sans for at finde de helt rigtige nuancer. Også her kan man tale om, at det er en sans for detaljerne. For én ting er at vælge en farve, man ikke har noget imod, eller som nogenlunde passer til tidens mode. En anden er at finde den nuance, der både klæder dig perfekt, og som falder i hak med tidens tendenser.

Sørg for at vælge tøj i nuancer, der klæder dig. Med de helt rigtige nuancer vil du se mere frisk og stilrigtig ud. For at finde de helt rigtige nuancer må du at eksperimentere med farverne.