Den alternative julegave –hjælp til haven!

Det kan være et hårdt syn, når man kigger ud i haven for tiden. Træerne og buskene er ved at have mistet alle blade, græsset ser koldt og livløst ud, mens det tidlige mørke heller ikke gør sit for at sende gode sommerfølelser ind i kroppen.

For mange er det et sørgeligt syn, fordi det også vidner om, hvor meget der skal klares fra når foråret tillader det, hvis haven skal være klar til hygge, grill, leg og meget mere når det mildere vejr ankommer.

Midt i denne trængte corona-tid, og med udsigten til de mange timer, der skal bruges i haven, findes der derfor en god løsning, som hjælper dig selv og det lokale erhvervsliv: Giv haveservice i julegave!

Støt de lokale, få hjælp til sommer

Vi er flere gange under hele corona-epedemien blevet opfordret til at støtte lokallivet – også selvom det er med et køb, man ikke får udbytte af med det samme. Med det in mente er det en fremragende idé at f.eks. støtte sin anlægsgartner ved at købe haveservice i Kolding, hvis man f.eks. bor i Trekantområdet.

Haveservice er desuden en ekstra god gave, fordi der er et fremtidigt perspektiv i det i mere end én forstand. Ved at købe haveservice støtter du ikke bare, men får eksperthjælp, når foråret nærmer sig. Foruden at kunne hjælpe med de praktiske opgaver, så kan en havemand hjælpe med planlægning. Det betyder, at han kan være med til at gøre dit eget liv nemmere, da i sammen kan lægge en plan for DIN ultimative have. Og med ”ultimativ” menes der ikke forkromede planer, som ikke kan holdes i længden. En god have handler nemlig om at få skabt en have, som man kan passe let og som blomstre op igen sæson efter sæson.

Dermed kan du – næste gang det er koldt og mørk – varme dig med tanken om, at der er en køreplan for din have og at du let får gjort den klar til alle sommerens sjove timer i den.