Få tid til alt det sjove i din webshop

Hvis du driver en lille virksomhed online, så kender du alt til at skulle håndtere både fragt og ordrebestillinger. Det kan være et cirkus at finde rundt i forskellige transportfirmaer, forskellige priser, store papkasser og masser af labels, som skal printes i tide og utide. Alle de problemer, som kan opstå i forbindelse med at organisere fragt og retur, kan du slippe for at håndtere. Det gør du ved at bruge Shopify Shipping med Webshipper, som er et system, der kan hjælpe dig med at håndtere de arbejdsopgaver, som relaterer sig til fragt og håndtering af ordrer. Det gør, at du får mere tid til alt det, som du hellere vil, så din virksomhed kan vokse og blive større.

Hvad er Webshipper?

Hvis du ikke kender til Webshipper, som er en løsning fra Shopify Shipping, så læs med her. Webshipper er et program, som hjælper dig med at skabe flow i din håndtering af fragt og ordrer. Det er et program, som sammenkobler og integrerer dine webshops, dine ERP-systemer og dine lagerhoteller. Det betyder, at du ikke behøver at skulle skifte imellem de forskellige platforme, men i stedet har én samlet håndtering via programmet. Det letter din arbejdsgang, og du kan bruge dit overskud på andre spændende opgaver i din virksomhed.

Sådan fungerer det

Programmet er meget simpelt, du forbinder din Shopify shop med de transportfirmaer, som du kan tilbyde, og så sørger programmet for at tilbyde det til dine kunder, så de kan se hvilke leveringsmuligheder de har tilgængelige. På samme tid bliver fragten også automatiseret, så du ikke skal til at printe alle de mange fragtlabels. Hvis kunderne skal have returneret deres ordre, så er det også inkluderet i programmet. Alt i alt får du et program, som letter de tunge arbejdsopgaver fra dig, så du kan bruge tid på de spændende opgaver i din webshop.