Sådan får du mere socialt liv uden for isen

Ishockey er en genial holdsport, når det kommer til at danne relationer. Her bliver man rystet sammen under kampe og træninger, og man kommer naturligt til at tilbringe en del tid sammen. Det udelukker imidlertid ikke, at du måske også gerne vil have sociale relationer uden for isen.

 

Der er ikke meget som sport, der kan samle folket. Således er det også en super idé at starte til en sport, hvis du ønsker dig mere socialt liv. Ikke desto mindre kan det være, at du ikke har helt nok i bare dit ishockeyhold. Måske kunne du godt tænke dig nogle venner med andre interesser? Måske er du på udkig efter kærligheden? Her er nogle gode idéer til, hvordan du kan danne flere sociale relationer.

1. Dyrk familien

Det er ikke sikkert, at du behøver at opfinde den dybe tallerken for at få nye venner. Måske kan du trække på det netværk, du allerede har, og skabe nogle gode relationer her. Eksempelvis kan du puste nyt liv i forholdet til din far, mor, søster eller bror. Det kan være meget værdifuldt at være tæt på nogle, der som oftest har fulgt én hele livet.

 

Men det kan også være, at det er nogle mere fjerne slægtninge, der har vennepotentiale. Måske havde du det ret sjovt med kusinen til det sidste store familiearrangement? Inviter hende på en øl eller en kop kaffe og se, om relationen kan blive lige så venskabelig, som den er familiær.

2. Udse dig en ven på jobbet

Det kan også være, at det er på jobbet, din fremtidige ven går rundt. Imidlertid er det ikke sikkert, at frokostbordet danner de bedste rammer for et eventuelt venskab. Spørg i stedet ham eller hende, om I skal gå en tur, drikke et glas vin, spille lidt bold eller noget helt fjerde. Det kan nemlig være lettere at vurdere det venskabelige potentiale uden for arbejdspladsen. Og så er det jo bare en bonus, at det er hyggeligt at have en ven på jobbet.

3. Gør brug af de online datingsider

I dag er det faktisk nemmere at komme i kontakt med potentielle venner og kærlighedsemner, end det nogensinde har været før. Internettet rummer nemlig en lang række platforme, der har til formål at finde dig et godt match – uanset om det er en ven, en livspartner, en kortvarig romantisk relation eller en enkelt spicy aften.

 

Du kan således med fordel vælge en platform, der stemmer overens med dit ønske og dit behov. Du kan sandsynligvis finde én, der er som skræddersyet til dig, hvad end du er til det platoniske, romantiske eller måske en hot bdsm-date.