Der er ikke det, en HAY kasse medium ikke kan bruges til

De flotte HAY kasser er blevet meget populære at have i det danske hjem over de seneste par år, og det er der en god grund til. HAY kasse medium er nemlig både flotte med et moderne design og så er de også super praktiske. Det smarte ved kasserne er at der er mulighed for at folde siderne på dem ind og det åbner for et hav af muligheder. De er også blevet en meget populær måde at opbevare ting på i børneværelset, da kasserne har den perfekte størrelse til at opbevare diverse legetøj og andre ting og sager.

 

HAY kasse medium er perfekte i den travle hverdag, hvor man ikke altid lige har tid til at lave den helt store oprydning. Kasserne er en fantastisk mulighed for at få organiseret nogle af familiens småting, og skabe lidt orden i den hektiske hverdag. Foldekasserne kommer i et stort udvalg af farver og med et simpelt design, derfor kan du være sikker på at kasserne også vil passe ind i dit hjem. HAY kassernes sider kan som sagt også foldes, så når kasserne ikke er i brug længere, kan de nemt foldes sammen, så de ikke fylder så meget at opbevare.

Alle fordelene ved HAY kasse medium

 

HAY kasse medium er den midterste ud af tre størrelser. Foldekasserne i størrelsen medium er perfekt til at opbevare ting og sager i, da det er den perfekte størrelse der kan rumme alle småtingene og de lidt større ting. HAY kasserne er lavet af materialet polypropylen som er solidt og slidstærkt og kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Oven i det er kasserne også fødevaregodkendt, så du kan også bruge dem til at organisere køleskabet. Der er simpelthen ikke noget man ikke kan bruge de multifunktionelle kasser til.

 

  • Holdbare og slidstærke

De multifunktionelle kasser er lavet ud af hård slidstærk plast og kan holde til tung last. Du skal derfor ikke være bange for at give dem en tur i opvaskeren, eller at lade dit barn bruge dem i en leg. Derfor kan du også være sikker på at kasserne kan bruges i mange år.

 

  • Super simpelt og moderne design

HAY kasse medium har et flot design, som passer lige ind i det moderne hjem. Kasserne kommer i et stort udvalg af farver så du kan finde den der passer perfekt ind i dit hjem. Farverne kan også kombineres, så du ikke behøver at vælge nogen fra.

 

  • Bæredygtig og miljøvenlig

Foldekasserne er lavet i kvalitets plastmateriale, så de kan holde i mange år. Kasserne er solidt bygget og så er de 100% genanvendelige, så du skal ikke have dårlig samvittighed over at bruge de flotte kasser i dit hjem.

 

  • Giver mere overskud i hverdagen

Kasserne vil hjælpe dig med at organisere hjemmet og skabe et overblik så alt er nemt at finde. Det er med til at skabe overskud i den travle og kaotiske hverdag. Et ryddeligt hus og værelse vil give barnet mere overskud, så vel som forældrene. I kan derfor alle drage fordel af de smarte kasser.

 

Brugbar i hele huset

 

De multifunktionelle kasser er fantastisk til opbevaring på hylder, i skuffer og mange andre steder. Mulighederne er endeløse. Kasserne kan også stables som både vil se super smart ud og så vil det give mulighed for mere plads til opbevaring. Du kan være sikker på at kasserne vil se godt ud i alle rum, du kan endda bruge dem til at sætte et farverigt præg i hjemmet. Foldekasserne kan for eksempel bruges til pusleting, eller makeup og andre produkter på badeværelset. Det kan også bruges til at få styr på legetøjet på børneværelset eller som en del af en leg. De kan bruges som skohylde ved at stable kasserne og folde den ene side ned, eller i køleskabet til diverse madvare. Alt hvad du kan drømme om er muligt med HAY kasserne.