Derfor hitter squash især blandt mænd

Går du og mangler en sport, som holder dig i gang i hverdagen, som er så velrundet en workout, at du ikke behøver at dyrke andet? Mangler du et frirum til at slå dig løs og svede dine frustrationer ud med en ven, eller vil du stifte nye bekendtskaber?

Uanset hvilken situation, du står i, så er squash et fremragende bud på din næste sportsgren.

Hvad end, du bor i København, Odense eller Aalborg, så har de fleste større byer over hele landet en squashklub, du kan melde dig ind i med det samme – og komme i gang med at høste den alsidige sports mange sundhedsfordele.

Kombinerer man dette med det sociale aspekt af squash, får man en sportsgren, der storhitter, særligt blandt mænd – læs videre og bliv klogere på hvorfor.

Få dagens motion på en sjov måde

Er du typen, der elsker at gå all in på din workout, men ikke helt kan se meningen med monotonien i CrossFit og bike eller det sjove i fodbold? Så bør du klart give squash et skud. Skynd dig at gribe en kammerat – eller tag af sted alene og start nye venskaber – find den nærmeste squashklub og begynd din rejse mod en sundere livsstil.

Squash er en tung, velrundet workout, som giver dig både aerob og anaerob træning, styrker din udholdenhed og muskelstyrke og gør dig hurtigere – og derfor perfekt, hvis du som mange mænd med en travl hverdag gerne vil koble af med hård træning et par gange om ugen og ikke behøve mere.

Sund konkurrence styrker venskaber

Hvad end du allerede har en squash-buddy i tankerne eller regner med at finde en ny i klubben, så bliver I helt sikkert både stærkere og tættere af sportsgrenen. Utallige mænd verden over har oplevet, at squash – ud over at give dem masser af styrke og udholdenhed, selvfølgelig – også gav dem uvurderlige sociale fællesskaber med ligesindede mænd, som de siden har holdt fast i gennem tykt og tyndt.

Et eller andet ved at være isoleret to og to på en bane og one-uppe hinanden med et smil på læben – og så selvfølgelig forlade banen for en kold øl og et grin bagefter – er bare en fremragende byggesten for solide venskaber.

Så hvad venter du på? Find en squashketsjer her, meld dig ind i din nærmeste squashklub og kom i gang med at leve et sundere, mere socialt liv i dag.