Vil du gerne i gang med at løbe?

For mange er løb deres foretrukne motionsform. Ikke nok med det er godt for dit fysiske helbred at løbe, så er det også en fordel for dit mentale velvære. Desuden kræver det ikke særlig meget udstyr, hvis du gerne vil starte med at løbe. Her finder du tips til at komme i gang med løb.

Køb løbetøj og løbesko

Det er helt klart bedst at løbe, hvis du har både løbesko og løbetøj. Det er alfa og omega, at du har komfortable sko, der passer perfekt til dig. Desuden er det bare lidt sjovere at stå op en tidlig morgen for at løbe eller at tage ud og løbe efter arbejde, hvis du har noget smart løbetøj. Du kan også vælge at købe et Garmin herre løbeur, hvis du mener, at det er noget for dig.

Overvej at bruge et løbeprogram

Du kan naturligvis blot snøre løbeskoene og så tage af sted på en løbetur. Men du kan ydermere vælge at gøre brug af et løbeprogram.

Som ny løber kan det virke uoverskueligt at løbe i længere tid uden en pause. Med et program til begyndere vil du typisk skulle kombinere løb med gang indtil, at du kan løbe en specifik distance. Dette er en rigtig god måde at komme i gang med at løbe på.

Løb sammen med en anden

Hvis du har en aftale med en anden, vil det være sværere for dig at springe løbeturen over. Derfor kan det kun anbefales, at du har en løbepartner, som du laver aftaler med hver uge.