Har du fået rotter på loftet?

Rotter er besøgende, som du absolut ikke ønsker i din bolig. Det er nemlig ikke en kærkommen gæst, der passer godt på dit hus og hjælper til. Det er et skadedyr, som kan gøre stor skade på boligen.

Rotterne er for det første klassificeret som de største bakteriebomber. De udgør med alle deres sygdomme – helt op til 55 forskellige – en stor sundhedsrisiko for alle boligens beboere. Der skal nemlig ikke mere til end at du kommer i kontakt med noget, som rotterne allerede har haft i fingrene, før du bliver syg.

Rotterne er derudover også et skadedyr, der elsker at ødelægge inventar. Rotter har skarpe tænder, som de elsker at bruge på at tygge i ledninger, isolering og al mulig anden inventar med, hvis de får muligheden for det. Det giver ikke kun store skader i boligen, som hurtigt kan koste en mindre formue at udbedre. Det udgør også en brandfare.

Du kan dog heldigvis slippe af med rotter på loftet igen – og nej, her mener vi ikke med gift. Gift sørger godt nok for at rotterne dør, men du slipper ikke af med dem af den grund. Det betyder nemlig bare, at rotterne dør rundt omkring i din bolig, og det kan give en meget ubehagelig lugt. Rotter kan komme gennem meget små huller og de kan derfor gemme sig en masse steder, hvor de så ender med at dø.

I stedet for at prøve at slippe af med rotter på loftet med gift, som generelt har en minimal succesrate, bør du i stedet investere i en Gnaversirene. Gnaversirenen udsender en lyd, som stresser rotterne og skræmmer dem væk – og lige så længe, du har Gnaversirenen kørende, lige så længe kan du regne med at være fri for uønskede besøg af rotter. Gnaversirenen kan ikke høres af mennesker – og heller ikke af hunde og katte – så det er virkelig den perfekte løsning til at slippe af med rotter og holde dem langt væk fra din bolig.