Hvilken type solitaire ring skal jeg vælge?

ole-lynggard-solitaire

Hvilken type solitairering skal jeg vælge?

Har du igennem en lang periode overvejet at frie til din kæreste? I har været sammen længe, så du tænker at du kender hende godt. Men det er ikke ens betydning for at du ved hvilken forlovelsesring hun vil påskønne. Er hun traditionel eller moderne? Beskeden eller selvsikker? Selvfølgelig kan man ikke vide alt om en person ud fra disse kriterier, men ved at sætte hende i en ”boks” kan hjælpe dig med at finde den rigtige solitaire ring. Hun vil sætte pris på dette, da det viser at du kender hendes stil og personlighed. Hun vil få føle sig som en individuel og special kvinde. Så for at sikre os at første blik kast på ringen bliver et positivt af slagsen, så læs videre her.

Hvilken solitaire ring passer til min kæreste?

Traditionelle værdier
Er din bedre halvdel en naturlig, beskeden pige som værdsætter sin familie? Så er et sikkert valg en rund slibeform, også kaldt brillantslib. Velkendt, klassisk og elegant form på diamanten. Farven skal gerne være guld eller hvidguld, da det har et stilrent design som tilpasser mange former for accessoires. Dette gælder både for diamanten og ringen. Er du i tvivl om ringstørrelsen? Tag en af hendes ringe med ned til en smykkebutik.

Moderne med kant
Er kvinden i dit liv selvsikker, udadvendt og moderne? Så kunne du overveje en firkantet sten også kaldt prinsesse. Passer til en mode bestående af dominerende farver som for eksempel rød. Stenen i midten skal være en diamant og gerne lidt større i forhold til den traditionelle solitaire ring. Denne type kæreste er hårdtarbejdende og løfter en op når man er umotiveret. Hvis disse ord også passer til kvinden i dit liv, så vis hvor meget du værdsætter hende med en ring som ikke er bange for at blive vist.

Ikke som alle andre
Er kvinden som er det første du ser når du vågner om morgenen en jordnære og kreativ person? Handler hun hos genbrugsbutik? Maler hun i sin fritid? Så vil en retro stil som pæreformen tilpasse hende godt. Denne slibeform fortæller at denne kvinde værdsætter hvad der vigtigt og ikke hvilket mærke eller pris ringen falder ind under. I forhold til selve materialet af stenen ville en ædelsten fra starten være foretrukne. Hun forventer ikke at se en kæmpe diamant og ædelstenen kan skiftes ud hvis du skulle fortryde. Leg med tanken omkring tanken om farver. Hvis du vælger en sten i enten grøn, rød eller blå, tilpasser det hendes individualisme og abstrakt personlighed.