Villa, Volvo og… værktøj?

I det år der er gået, har en del af os tilbragt mere tid på egen matrikel, end vi givetvis er vant til. Måske er du en af de mange danskere, der i den forbindelse har puslet med en masse af de gør det selv projekter i hjemmet, som du ellers ikke har haft tid til. Så har du måske også opdaget, at din egen samling af værktøj ikke er så imponerende, som du huskede den, eller også er det måske bare tid til en opgradering. I så fald er det en god ide at besøge en butik, der ved alt om værktøj, arbejdstøj og meget mere.

Værktøj til alle

Det behøves ikke være et større projekt at få opgraderet eller udvidet din værktøjssamling. Hos Dorch & Danola kan du værktøj leveret til både private og professionelle, og med 90 års erfaring i at handle med værktøj, så har du altså at gøre med en butik, der ved hvad det handler om.

I Odense finder du den fysiske butik ikke langt fra Rosengårdscenteret, men webshoppen har naturligvis åbent hele døgnet. Med så mange års erfaring får du yderst kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i din situation, og ikke i hvad butikken har på lager. Med over 25.000 varemærker, er det nemlig temmelig usandsynligt, at du ikke finder lige præcis det, du har brug for, hos dorchdanola.

Ikke kun værktøj

Du finder et imponerende udvalg af værktøj hos Dorch & Danola, men faktisk kan du også finde meget andet. Det er nemlig vigtigt at have værktøjet i orden, men det samme gælder arbejdstøj, sikkerhedsbeklædning, tilbehør og meget andet. Du behøver altså kun handle ét sted for at finde alt, hvad du skal bruge til dit næste store gør det selv projekt. Lak, stiger, skruer og søm er bare noget af det som Dorch & Danola også sælger, så det kan næsten ikke blive nemmere at få styr på redskabsskuret hjemme i villaen.

Let tilgængelig butik

Med en webshop, der er åben hele døgnet, og en fysisk butik placeret 10 min fra motorvejen i Odense, er det et oplagt valg at finde Dorch & Danola næste gang du skal handle værktøj. Med det imponerende udvalg af varer er det svært at forestille sig, at du går tomhændet fra dit besøg, men skulle det alligevel ske, at du ikke finder det, du søger, bestiller butikken det naturligvis hjem til dig.