Få din mandedrøm opfyldt

Som mand har du helt sikkert mange drømme og ønsker, du endnu ikke har udlevet. Det kan der være mange årsager til. Det kræver både planlægning, tid og økonomisk overskud, at udleve alle sine drømme.

Tit er det en sag, der kræver, at man vælger nogle ting fra og til. Måske har du også oplevet, at have været nødt til, at skære ned på ambitionerne, hvad nogle drømme gælder, mens du andre gange har kunne give den fuld los.

 

I virkeligheden handler det meget om, at man som mand finder ud af, hvad ens vigtigste drømme er. Hvis du oplever, at det kan være svært at holde overblik over dine drømme, kan du lave en liste med prioritering. Nr. 1 er den vigtigste, som du skal udleve til fulde, mens 2, 3, og 4 er ting, du kan skære ned på. Nr. 5 kan du skære meget ned på eller måske helt fjerne fra ligningen.

En sådan liste, kan for eksempel se sådan ud:

 

  1. Bo i udlandet i et år.
  2. Eje en Audi.
  3. Tage på ferie til Hawaii.
  4. Prøve faldskærmsudspring.
  5. Svømme med delfiner.

 

Med listen får du overblik over de ønsker, du har for dit liv lige nu. Det kan godt være, at listen ændrer sig med tiden, og så må du justere den derefter.

 

Med forslaget om, at du kan ’skære ned’ på ambitionerne på nogle af dine drømme, kommer her et forslag. Nr. 2 på listen er for eksempel at eje en Audi. Du kan overveje, om det ville være bedre at benytte sig af Audi leasing. Det kan virkelig betale sig at lease en bil, frem for at eje. Du slipper for alt den bekymring, der hører med at eje bilen, og samtidig har du glæde af den.