Forkæl konen med take-away

Når konen eller kæresten skal forkæles eller overraskes spontant, så står blomster, chokolade, parfumer og spa-ophold oftest øverst på mændenes indkøbsliste, men har du overvejet at prøve noget nyt.
Overrask din kæreste med nem aftensmad, Bestil fra din favorit restaurant med udbringning eller hent selv.

Vælg noget hun kan lide

Når du gerne vil overraske hende er det selvfølgelig bedst at vælge noget hun kan lide.
Selvom der ikke behøver at være forskel på køn og smag, så er der alligevel undersøgelser, der viser, at mænd foretrækker grill-mad, mens kvinder helst køber sushi når der skal vælges take-away, men det er selvfølgelig dig, der kender din kæreste bedst, og derfor kan du også bedst vælge noget, hun kan lide.

Det behøver ikke være dyrt for at være lækkert

Hvis det er din kæreste der laver maden derhjemme til hverdag vil hun helt sikkert sætte pris på, at du overtager tjansen i ny og næ. Det kan nemlig godt være svært at finde inspiration til god aftensmad hver dag.
Derfor vil hun helt sikkert blive glad for, at du har taget teten og valgt noget mad en aften, det behøver ikke at være dyrt, det kan sagtens bare være dagens ret fra den lokale, eller et godt tilbud på en pizza. Det lækre ligger lige så meget i at slippe for indkøb, madlavning og oprydning.

Take-away kan også være nyt

Selv om danskernes favorit er pizza og grill mad når det kommer til take-away, så kan take-away også sagtens være en ny og spændende oplevelse.
Ofte er vi ikke så gode til at afprøve nye retter hjemme i vores eget køkken, men kører mere på rutinen. Det er der bestemt ingen grund til, da der findes et kæmpe stort udvalg af mad fra alle verdenshjørner, når det kommer til take-away, så hvorfor ikke prøve noget nyt og måske få inspiration.

Det kræver lidt planlægning

Overraskelser er selvfølgelig sjovest når de er spontane og modtageren ikke aner noget som helst om det.
Hvis overraskelsen er take-away så falder det selvfølgelig lidt til jorden hvis du kommer hjem med mad, og hun står der med nystegte frikadeller, kogte kartofler og en lækker sovs. Derfor kræver det selvfølgelig, at du afslører lidt, så hun ikke har taget noget op af fryseren, eller planlagt indkøb.
Men du kan jo sagtens nøjes med dagen før at sige, at du står for aftensmaden, så behøver du ikke at afsløre mere.