Til manden: Shopper kvinden i dit liv meget?

Shopping er noget, de fleste kender til. Ofte ryger der en masse tøj, tasker og så videre ned i kurven, og kortet svinges derud af. Har du brug for fif og tricks til din partner, som måske shopper meget?

I dag koster bæreposer penge i butikkerne. Derfor kan man hurtigt komme til at bruge penge på poser. Det er måske lidt åndssvagt, tænk på alt det, man i stedet kunne købe for de penge, man bruger på poser. Måske er du/din partner typen, der ofte kommer afsted uden genanvendte plasticposer, som man kan opbevare sine shoppe-fund i. Hvis det er tilfældet, kan disse tips måske bruges.

Vær med til at gøre shopping mere miljøvenligt

En måde at undgå både at bruge penge på plasticposer samtidig med, at man er klima- og miljøbevidst, det er at tænke i alternativer. Man kan eksempelvis vælge at genbruge de plasticposer, man har liggende. Derudover fås Tasker til kvinder i forskellige farver, modeller, materiale og så videre. Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og give kvinden i dit liv en ny taske, som hun kan bruge, når hun shopper. Det kan blandt andet være et lille stofnet, som er let at have liggende i en skuldertaske. Det kan også være en større taske, hvori der kan være en masse forskellige ting. Måske ved ud, at din kvinde er vild med lædertasker. Så er sådan en også en mulighed til opbevaring af alle shoppe-fundene.

Tænk ud af boksen

Måske dette skriv har bidraget til, at du har tænkt ud af boksen. Samtidig med at der er fokus på miljøet og vores klima, kan der spares penge på plasticposer. Derudover er det noget, du som mand også selv kan gøre brug af. Hvem kan ikke bruge en smart taske til hverdagens gøremål, shopping eller den næste ferie?