Hvor meget koster en forlovelsesring?

ole-lynggard-solitaire-vielsesring

Har du fundet din udkårne, som du ønsker at tilbringe resten af livet med, og har du besluttet dig for at fri? Så vil du måske gå ned til en guldsmed og sige, at du gerne vil købe en frierring. Det er altid en god ide, at man fra start har gjort sig tanker om et ca. budget, inden man går ud og kigger på forlovelsesringe. Det kan også yderlige snævre udvalget af mulige ringe ind. En helt klassisk forlovelsesring kan være en solitairering, som altid er en sikker vinder.

Hjertet frem for budgettet

Det er en rigtig god ide at kunne vælge ringen ud fra lyst og hjertet, frem for budgettet, hvilket alt andet lige kræver, at man sparer nogle penge op. Ved at spare op først, kan du undgå en situation, hvor du er nødsaget til at tage en billig løsning, der ikke giver dig en god mavefornemmelse. Det er ikke kun en god grund at spare op til ringen for at undgå en dårlig mavefornemmelse, men også for din udkårnes skyld. Hun skal nemlig gå med ringen i mange år fremover, hvorfor det ville være rart for hende at gå med en ring, hvor både kvalitet og holdbarhed er i højsædet.

3 månedslønninger?

I USA findes der et meget udbredt ordsprog, der siger, at man skal bruge 3 månedslønninger på en forlovelsesring. I Danmark er det derimod mere normalt at bruge en sum, der svarer nogenlunde til én månedsløn. Husk på, at man ikke behøver at hænge sig alt for meget i disse regler. Man kan få rigtig pæne og gode forlovelsesringe til 10.000 kroner. Det vigtigste er ikke prisen, men derimod, at ringen passer til din udkårnes hånd og stil.

I bund og grund skal skal du spare nok op til, at du får en frihed til at vælge en ring, der pynter og matcher din kærestes personlighed, stil og hånd. Derfor når du ofte rigtig langt med et beløb, der svarer til en gennemsnitlig månedsløn.