Derfor skal du vælge Truck Center Kolding

Som vognmand er det essentielt at man allierer sig med et professionelt lastvognsværksted, da man jo er komplet afhængig af sine køretøjer for at levere og afhente varer og dermed sikre en indtjening. Al den tid, hvor en lastbil ikke er ude på vejen, tjener den ikke penge – og et professionelt lastvognsværksted sørger for at lastbilen holdes kørende så meget som overhovedet muligt og naturligvis også kører sikkert på vejene. I Kolding ligger der et sådant professionelt lastvognsværksted, Truck Center Kolding.

Truck Center Kolding blev etableret tilbage i 2015 af Kudsk & Nissum fra Vojens og blev så i 2018 overtaget af Henrik Conradsen. Værkstedet blev hurtigt populært – nok fordi at der længe havde manglet et uafhængigt værksted i området. Værkstedet på Vejlevej blev på grund af stor efterspørgsel og meget fart på hurtigt for lille, og der var her heller ikke de store muligheder for at udvide. Truck Center Kolding er derfor i gang med at flytte til helt nye rammer på Hesselly i et af Koldings industrikvarterer tæt på motorvejen. Det har været undervejs længe, men i begyndelsen af 2021 flytter TCK officielt til den nye adresse, hvor de har mere plads og dermed kan varetage mange flere opgaver. Det – og mange andre faktorer – gør Truck Center Kolding til den ideelle samarbejdspartner for enhver vognmand, der har brug for service og reparation.

Truck Center Kolding er nemlig som det første et værksted med yderst kompetente mekanikere. Værkstedet er ikke autoriseret inden for de forskellige mærker, men de har mange års erfaring med service og reparation af alle gænge mærker, og de kan derfor sagtens tage sig af alle lastbiler uanset om der er tale om en MAN, en DAF eller en Volvo. De benytter professionelt værktøj og kvalitetsreservedele, så enhver lastbil altid forlader værkstedet i tip top stand.

Truck Center Kolding har også alle de redskaber og faciliteter, som er brug for i deres arbejde – og når de flytter i nye omgivelser, får de kun endnu mere plads, bedre faciliteter og dermed mere kapacitet til at varetage alle opgaver for deres kunder. De flytter bl.a. på den nye adresse sammen med en synshal og vaskehal – og så arbejde de på at få etableret et tankanlæg på pladsen. Truck Center Kolding bliver altså på den nye adresse et vaskeægte lille transportcenter, hvor kunden kan få klaret alt fra A til Å.

Du kan læse mere om Truck Center Kolding og alt, hvad de tilbyder her: https://truckcenterkolding.dk/.