Erhvervsleasing er en god mulighed for virksomheder

For mange virksomheder er det en nødvendighed at have firmabiler til rådighed, som medarbejderne kan benytte sig af. Det kan være noget af en investering at købe en eller flere firmabiler for, at virksomheden kan holdes i gang. Men er der andre muligheder? Der er heldigvis andre muligheder. Du kan eventuelt tage et nærmere kig på erhvervsleasing.

Erhvervsleasing kan være en klog beslutning

Hvis du ikke ønsker at købe brugte firmabiler, kan erhvervsleasing være en klog beslutning. Ved at lease en eller flere firmabiler kan du få lige netop den type bil, som du ønsker skal repræsentere din virksomhed. 

Det er ydermere en rigtig god løsning at lease firmabiler, hvis du skal opbygge en større vognpark. Det kan være svært at finde 10 ens brugte biler i en nogenlunde stand. Men hvis du leaser firmabiler kan du nemt få 10 ens biler i en perfekt stand. Du kan desuden udvide vognparken nemt og hurtigt, hvis du på et tidspunkt får brug for dette. 

Fordele ved erhvervsleasing

Der findes flere fordele, som er værd at fremhæve, når det kommer til erhvervsleasing. Der er tale om følgende fordele:

  • Du opnår en attraktiv beskatning
  • Du opnår en minimal belastning af virksomhedens likviditet
  • Du vil ikke opleve uventede værditab på firmabilerne

Hvis du vakler i forhold til, om du skal lease eller købe nye eller brugte firmabiler, er det en god idé at have ovenstående fordele in mente. Fordelene kan måske være med til at hjælpe dig med at træffe en beslutning.