Hvilken karriere skal jeg vælge?

Har du svært ved at skulle vælge karriere vej? Det kan være en utrolig stor og vanskelig udfordring, at skulle vælge den helt rette karriere vej. For at finde hoved og hale i karrierejunglen, kan du med fordel starte med at danne dig et overblik over dine interesser og kompetencer. Når du har gjort det, så begynder jagten på drømmejobbet.

Hvad vægter højest?

Du har helt sikkert fået at vide, at du burde finde et godtbetalt job. Det kan i visse tilfælde også være det rigtige at gå efter, hvis det vel og mærke er det job, som du selv ønsker. Det er vigtigt at finde et job, man kan se sig selv i og som man har lyst til at være i. Det bør ikke være lønnen, som afgør, hvilket job du skal vælge. Det er oftest lettere at tjene penge, hvis man samtidig kan lide sit job. For at komme tættere på det rette karrierevalg, kan du med fordel lave en liste med mulighederne. På den måde kommer du tættere på målet.

En anderledes karriere

Er du fuldstændig på bar bund i forhold til at skulle vælge karriere vej, men ville elske, at jobbet ikke bare var et almindeligt kontorjob? Så kan det være, at jobbet som vindmølleoperatør måske er noget for dig. Som vindmølleoperatør arbejder du på og ved vindmøllerne, som både kan være on- og offshore. Vindmølleoperatør er sjældent det første man hører om, når man skal vælge sin karriere vej. Det er dog et spændende, alsidig og anderledes job til den tekniske type.

For at kunne arbejde i vindmøllebranchen eller lignende brancher, er det nødvendigt med GWO kurser, så man opnår en bred viden omkring sikkerheden ved udførelsen af arbejdet. Når disse kurser er taget, er de valide i 24 måneder. Derefter er du i stand til at arbejde med sikkerheden implementeret i baghovedet. Du er tilmed også rustet til at kunne håndtere eventuelle nødsituationer.