Sådan modvirker du høje tindinger

Bøvler du også med tyndt hår og høje tindinger? Hårets trivsel betyder meget for mange mænd, også selvom væksten er genetisk betinget og derved i et stort omfang ude af vores kontrol. Alligevel er der mange mænd der har dårligt selvværd, som resultat af en vigende hårgrænse. Med den korrekte viden om mulighederne for behandling, kan du genvinde din foretrukne frisure.

Genskab din frisure med en hårtransplantation

En hårtransplantation kan være vejen til at få dit hår igen. Behandlingen foregår således, at man flytter individuelle hårsække til de områder man ønsker at genskabe. Når hårsækkene er dine egne, kan du være sikker på at farven og udseendet passer til dig. Hårsækkene bliver også analyseret, så det kun er de bedste hårsække der bruges. Behandlingen er meget skånsom og efterlader ikke ar, og så tager den ikke mere end et par timer. Man kan også få hår transplanteret til sine øjenbryn og skæg. En fordel ved hårtransplantation er, at donorhårsækkene stadig kan producere hår de steder man får fjernet håret fra. På den måde forbliver hårtransplantationen en afrundet, nem og praktisk løsning.

Læs mere om hårtransplantation som kur mod høje tindinger her: https://poseidon-klinikken.dk/haartab/hoeje-tindinger/

Årsager til hårtab

Hårtab er i de fleste tilfælde genetisk betinget. Hvis din far havde problemer med sin hårvækst tidligt i livet, er det sandsynligt at du også har det. Dog er der også andre faktorer der har indflydelse på vores frisure. Din livsstil kan betyde meget, særligt hvis du ryger eller ofte er stresset. Derudover er det også vigtigt at du får den rette mængde vitaminer, enten gennem din mad eller ved kosttilskud. Til sidst er den pleje du giver dit hår også vigtig. Hvis ikke du vasker dit hår ofte nok, kan der samle sig døde hudceller nær hårfolliklen, der kan hæmme hårvæksten. Nogle livsstilsfaktorer, som mange tror har en effekt er dog ganske harmløse. Det gælder eksempelvis det at gå med hat eller kasket, hvilket nogle tror kan forhindre håret i at få den nødvendige ilt. Sandheden er dog, at håret får ilt fra vores blodomløb, uafhængigt af hvilken påklædning du har på. Selvom din livsstil spiller en rolle, kan den i de fleste tilfælde ikke gøre noget ved en naturligt vigende hårgrænse. Der må vi tage andre midler i brug, eksempelvis hårtransplantationen som nævnt før. Med en behandling som denne får du hurtigt det ønskede resultat. Held og lykke!