Start på de sunde vaner i dag

Er det nu det skal være? Har du længe gået og ville i gang med at træne? Eller måske vil du bare starte nogle sundere vaner. Du behøver ikke at vente til nytår med forsættene. “New Year, New Me” er alligevel også overvurderet. Nu når sæsonerne er ved at skifte til det varmere, er der mulighed for at flytte træningen udenfor igen. Hvor vil du lægge dit fokus?

Når du vælger dine nye, gode vaner, handler det om at finde noget du synes er sjovt. Det gør det meget sværere at gennemføre, hvis du ikke selv har lyst til at være der. Du skal finde noget du brænder for og giver dig glæde.

Hvis du føler et behov for at blive holdt op på din træning, er det en god idé at tage en kammerat under armen. Det er altid lidt sjovere når man kan gøre det med en ven. Det hjælper også på dage, hvor motivationen måske ikke lige er der. Hvis du ved at din ven venter, er det nemmere at droppe undskyldningerne og komme ud ad døren.

At skrive dine mål ned giver også motivation til træningen. Husk at lav delmål, så du aldrig mister overblikket over hvor du er på vej hen. Her vil vi også foreslå at du skriver dem ned. Det giver et ekstra kick at kunne se det sort på hvidt.

Det er også okay at spørge om hjælp. Hvis du er grøn i feltet, kan det hjælpe at bede om hjælp hos en, som er mere erfaren. Der er ikke noget værre end at have sat tiden af til træningen og ikke kunne høste det fulde udbytte, fordi teknikken ikke helt er der.

Alt ovenstående kan virke enkelt, men kan hjælpe dig med at tage de første skridt, når du starter dine nye, sunde vaner. Fokusér kun på det, du kan kontrollere, og nyd følelsen af ​​at have udrettet noget efter hver gåtur, løbetur eller træningssession. Kom ud ad døren. De første par skridt er de sværeste.

Mangler du løbetøj til din træning eller din hviledag? Gå ind på fusion.dk og find det rette tøj til netop dit behov.